Başarı Puanı:193
Konu: marşlarımız Perş. Ocak 22, 2009 11:02 am
Birgun kıyamet kopar çöker karanlık... Allah bizi affetmez cok günah aldık... Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık... Bütünn ÇARŞI cehenneme kombine aldık...
************************************* Yağmurlu bir günde görmüştüm senİ.... üstünde çubuklu formalar vardi.... Bir anda tutuldum aşıkk oldum ben.... Hayatın anlamı siyah beyazdı... Ölümle yaşamı ayıran çizgi... Siyahla beyazı ayıramaz ki... Her yolun sonunda ölüm olsada... Sevenleri kimse Ayıramazki...
Gündoğdu hep uyandık stadlara dayandık... Beşiktaşın uğrunada bayraklara dolandık ... Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi ... Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi ... İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız ... Övünmek gibi olmasın biz BEŞİKTAŞLIYIZ...
Öyle bir sevgi bu göründe bakın... Kartalım seninle uçmam çok yakın... Unuttu desede inanma sakın ... Silinmez yazıyla yazdım kalbime... _______________________________________
karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar güneş yalnız olsa da etrafına ışık saçar unutma doğruların kaderidir yalnızlık KARGA lar sürü ile KARTALLAR YALNIZ UÇAR __________________________________
Besiktasim Hayat Sensin Kral Sensin Hersey Sensin , Gelecekse Tum Acilar Biz Haziriz Senden Gelsin , Bu Sevda Dan Vazgecersek Allah Belamizi Versin __________________________________________________ _____
Söz Bizde Beste Bizde Taklit Yok Bizde Mevzuda Takmiyoruz Geri Vitese Sami Yen De Kadiköy De Kral Biziz Bu Alemde ____________________________
Aklımda Bir Tek Sen Fikrimde Bir Tek Sen Ne Farkeder Kartal Sen Hergün Yenilsen... Uğrunda Herşeyden Böyle Vazgeçmişken Nasıl Vazgeçerim Beşiktaşım Senden...
hades_atakan
Super Mod
Başarı Puanı:193
Konu: nasıl olmus Perş. Ocak 22, 2009 11:24 am
nasıl olmus
Killer98
Üye
Başarı Puanı:143
Konu: Geri: marşlarımız Perş. Ocak 29, 2009 1:53 pm