Geyik Mesajları Abi bir kız gördüm bankada yanakları, pamukbankdudakları, şekerbank arkası, işbank önü, garantibank,, mübarek kız değil ticaretbank karar verdim yatırım yapcaz. • Alışmadık cepte telefon durmaz. • ALLAHIM BU NE GUZELLiK, BU NE ENDAM! BU NE iSVE, BU NE EDA; BiR iCiM SU! SEKERiM BENDEN COK BAHSETTiM SENDEN NABER? • Arsızın yüzüne tükürmüşler,”Kapsama alanı dışındayım” demiş. • At olur meydan kalır, yiğit olur cep telefonu kalır. • Ayranı yok içmeye, cep telefonu ile gider … . • BATARYASI ZAYIF RUYALARIMIZA SEBEKE HATASI NEDENiYLE BiR SURE ULASILAMADI. SiMDi iSE FULL CEKEN HATTIMLA SENiNLEYiM. • BEN SENI BIR ZAMANLAR ESSEK GIBI SEVMISTIM LAKIN SENDE BENIM ASKIMI INEK GIBI TEPMISTIN.. • BIR GUN OLECEKSIN SONRA OT OLACAKIN VE BIR OKUZ GELIP SENI YIYECEK SONRA SICACAK SONRA BEN SANA BAKIP HIC DEGISMEMISSIN DIYECEGIM… • BIR ZENCININ KOLUNA DUSEN KARINCA NE DER? CEVAP: EYVAH! YINE KARAKOLA DUSTUM… • Biliyor musun, az önce ne olduğunu çok iyi biliyorum ben.. Ne mi oldu? Telefonuna bu mesaj geldi…. • Bir cep telefonlu Türk dünyaya bedeldir. • Boşboğazı cehenneme atmışlar, “cep telefonum nerede?”demiş. • BU MESAJ OZEL Bi FREKANSLA GONDERiLMiSTiR. ZEKiLERDE HAFIZA KAYBI, APTALLARDA KISA SURELi ZEKA, MESAJI OKUYANLARDA DA BiR ANLIK GULUMSEME YAPAR • Cep telefonlu çoban, yoksul beyden yeğdir. . • Çingeneye beylik vermişler, önce cep telefonu almış. • Denize düşen cep telefonuna sarılır. • Dilenciye cep telefonu vermişler, kartını beğenmemiş. • DUN SENI COK BEKLEDIK GELSEYDIN TOPLU RESIM CEKTIRECEKTIK. SEN GELMEYINCE TOPSUZ CEKTIRMEK ZORUNDA KALDIK… • El elin eşeğini cep telefonuyla arar. • Erkeğin kalbine giden yol cep telefonundan geçer. • Ey cep telefonlu Türk Gençliği… • Görmemişin cep telefonu olmuş, tutmuş antenini koparmış. • HAYAT BATTANiYE GiBiDiR; YUKARI CEKERSiN AYAK PARMAKLARIN iSYAN EDER,ASAGI CEKERSiN AYAKLARIN TiTRER.BENDEN SANA TAVSiYE; DiZLERiNi KARNINA CEK DE RAHAT UYU • Haydan gelen cep telefonu faturasına gider. . • Hoşlandığınız ama s.kemediğiniz biri mi var? GIZLI HAYRAN yazıp adını ve telefonunu 3169′a gönderin biz sizin yerinize s.kelim.. biz buna S.KCELL diyoruz.. Ne dersiniz hoş olmadı mı..? • İnsani dert, cep telefonunu kart oldurur. • KiMiSi VARDIR GUZEL VE AKILLI, KiMiSi VARDIR SICACIK VE SEFKATLi, KiMiSi VARDIR SADIK VE MANTIKLI; KiMiSi DE TUM BUNLARIN BiLESKESi; TIPKI SENiN GiBi! • Niye öyle aptal aptal bakıyorsun? Benim ben, cep telefonun. cebinde durmak boğucu ve karanlıktı. BENİ çIKARDIğIN IçIN TEşEKKuR EDERiM… • Oruç yaz 2222′ye yolla! orucu sizin yerinize biz tutalım… • Pire itte, cep telefonu yiğitte bulunur. • SADECE SENi OZLEDiGiMi SOYLEMEK iSTEDiM; BiR DE SIMSIKI SARILMAK; AMA SADECE TELEFONUMUN TUSLARINA SIKI BASABiLiYORUM SU ANDA. COK OZLEDiM SENi! • SEVGiLiM SENi TV KUMANDASINDAN, FUTBOL TOPUNDAN, PAZAR GAZETESiNDEN COK DAHA FAZLA SEVDiGiMi SOYLEMiS MiYDiM? • Yiğidin cep telefonu meydandadır. • Zeka yaz 3131′ye yolla, ne kadar zeki olduğun cebine gelsin.
DarKAnqeL
Site Polisi
Başarı Puanı:1194