Seni seçtim pikaçuuuu pikacu: pika pika -Pikaçuu elektirk saldırısııı pikacu: hay senin...ulan her önümüze gelene ne saldırıyon gel teyze gel ben seni karşıdan karşıya geçirim...
-Seni seçtim pikacuuu balbazar: lan ash, biz pokemon değil miyiz lan ? bi kere de beni seçsen ölürsün di mi ? ulan görürsün sen çıkmıcan bi daha toptan
-Seni seçtimmm pikacuuu pikacu: çıkmıyorum ulan -lan çıksana şu toptan pikacu: çıkan poke topu gibi olsun -Senin gibi pokemonu ben
-Seni seçtim çükacuuu +O kim lan hangimiz çıkıcaz toptan
-seni seçtimmm ciglipafff şarkınla uyut şunlarıı ciglipaf: Hobaa .. Karşında superstarr yaşat beniii karşında superstarr hisset benii +tey teyyy -ciglipaf lan nabıyon ciglipaf: yurovisyona gircem usta ben . karşında superstarrr.. -bi git yaa nerde o eski pokemonlar
-Seni seçtim charmenderrr +nıhahhah geliyom usta -charmender yakk şu ocağıııı +lan mk senin gibi çocuun ayda yılda bi toptan çıkıyoz ocak yaktırıyo srfsz yakmıcam lan -Seni seçtimm pikacuuu +tamam lan tamam yakıyorum
-seni seçtim garbatabuussssss +o ne lan öle bi pokemon yok ki -zaten bendede pokemon yokki attığımda poke topu değil futbol topu bende yokum zaten yanılsamayım matrixx ulaann +bi defol git çizgifilmimizden
misty: roket takımı pikaçuyu kaçırdı ash: namussuzlarrrr...alçaklar....srfszler....adiler.
misty: ass balbasar bunu başarabilir...
balbasar: balba balba ash ya bu kızda bana kesik midir nedir.. balbasr diyip duruyo
ash:seni seçtim pikachuuuuuuuuuuuuuu pika: ben seçilmem seçerim
+seni seçtim pikachuuuuuuuuuuuuuuuu tahtaya kalk!! yaa hocam sizdemi yaaaa +söyle bakiim istanbulun fethi pika pikaaaa +otur sıfır başka bi b.k öğretmediki pika aşşağı pika yukarı
seni seçtim pikaçu! + hm.. ne için? - ne demek lan ne için, seni seçtim işte kaderimizi çizicez! + hadi lan, köpeğin miyim ben senin, pikaçu git pikaçu gel - ama, ama... + aması yok, bas git çarparım
seni seçtim togepi -togepiyi neden seçtin lan -özledim keratayı çok sevimli
-seni sectim cigli pub.. +cigiliiii cigiliiii cigiliii ,cigili daşli gala cigili daşli gala korkirem ya gelmiye cigili daşli gala..haydee yandan tey tey -Gir Lan içeri +cigiliii cigiliii ciggg cig ciiii. cc .ii -salak.
-seni seçtim snorlax -aradığınız pokemona şu anda ulaşılamıyor.. poketopuna sıkışmış ya da evrim geçiriyor olabilir.. o arada rakip pokemonun size geçirmemesi için lütfen başka bir pokemon seçiniz.. -hö -dıt dıııtt..
DarKAnqeL
Site Polisi
Başarı Puanı:1194